Dobro dosli

aa

utorak, 25. listopada 2016.

DOKTORI OVO NISU REKLI: Niste ni svjesni koliko bijele tačkice oko očiju utiču na zdravlje!

6975679



Pogledajte uzroke koji su najčešće povezani sa MLIJEČNIM TAČKICAMA…


 

 

Mogu se pojaviti na celom licu se formiraju tako da keratin (proizvodi ga koža) ostane zarobljen ispod površine kože tvoreći malu cistu u obliku bijelih tačkica. Takođe, mogu biti nakupine masti i loja.

Ljudi svih uzrasta mogu da ih dobiju, ali se najčešće nalaze kod novorođenčadi. Najčešće se nalaze na licu, nosu, obrazima, oko očiju. Uzrok može biti oštećenje kože kod odraslih. Može se pojaviti zbog već nekog postojećeg stanja kože ili može biti nus pojava opekotina, plikova, dugoročnog sunčanja, čak i ponovljeni postupci lasera i dermoabrazije.

Ovo su prirodni lijekovi da ih uklonite

Treba vam šećer, limun i maslinovo ulje. Nježno utrljavajte skrab na lice kružnim pokretima i ostavite na licu da odstoji 15-20 minuta, a zatim operite.


  Med će nahraniti i hidrirati vašu kožu. Kada ga nanesete na kožu, koža će zadržati vlagu koju med apsorbuje i spriječiće isušivanje. Napravite piling od meda, šećera i ulja jojobe.

Napravite pastu od kukuruznog skroba i jabukovog sirćeta. Nanesite na mjesta na kojima su bijele tačkice i pustite da odstoje 25 minuta, a nakon toga isperite.

http://jednostavnirecepti8.blogspot.ba

Nema komentara:

Objavi komentar