Dobro dosli

aa

utorak, 25. listopada 2016.

Nakon pranja ovom smjesom od samo 2 sastojka vaša KOŽA više neće biti ista!

9879-78


Umjesto što bacate mnogo novca na razne proizvode koji obećavaju ali ne rade puno dobrog za vašu kožu, možete napraviti svoju prirodnu kremu kod kuće a potrebna su vam samo dva sastojaka koja vjerojatno već imate: kokosovo ulje i soda bikarbona.

Pored toga što su ove dvije namirnice vrlo lako dostupne, one su i također vrlo učinkovite u liječenju problematične kože.



Za razliku od hemikalija i otrovnih sastojaka u uobičajenim kupljenim preparatima ove dvije namirnice su upotpunosti sigurne za vašu kožu.

Sada ćemo vam pokazati kako da koristite sodu bikarbonu i kokosovo ulje kao vaše idealno sredstvo za čišćenje kože:


Kao što smo već naveli za pripremu vam trebaju samo dva sastojka, odnosno soda bikarbona i kokosovo ulje.Da bi odredili količinu oba sastojka prvo morate znati vaš tip kože i šta je poželjno za njega.

Za osjetljivu kožu, koristite najmanje 2: 1 omjer kokosovog ulja naspram sode bikarbone. U slučaju da trebate više piling za vašu kožu, koristite omjer 1: 1.



Sada sve što trebate učiniti jeste pomiješati oba sastojka zajedno i primijeniti ih na svoju kožu, mokru ili suhu. Možete ga ostaviti kao masku nekoliko minuta za još dublje kondicioniranje, ili jednostavno isprati s toplom vodom pomoću nježnih kružnih pokreta.

Na vama je ako želite da isprobate ovaj jednostavan, jeftin i vrlo djelotvoran tretman kože a budite uvjereni da će vam se isplatiti.

Za više postova o zdravlju i njezi kože ne oklijevajte i slobodno posjetite našu stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.

http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar