Dobro dosli

aa

utorak, 25. listopada 2016.

Ne smijete zanemariti OVE znakove upozorenja na vašem tijelu – Mogu vam spasiti život!

0897



Sada ćemo vam pomoći da saznate koje zdravstvene simptome šalje vaše tijelo i koji su to znakovi upozorenja na koje treba dobro obratiti pažnju i nikako ih ne smijete zanemarivati.

Sijede vlasi prije 35 godine starosti

To može biti znak mnogih zdravstvenih problema, uključujući dijabetes, hronični stres, ali isto tako može biti jednostavno zbog genetike.



Bijeli dio oka

Bijeli dio oka bi uvijek trebao biti upravo bijele boje. Crvene oči mogu biti znak neke alergijske reakcije, reakcije na stres, ili može biti znak virusne infekcije.


Suha, ispucala usta

Ispucale usne najčešće su uzrokovane vremenskim uvjetima. Međutim, ispucale usne u nekim slučajevima mogu ukazivati na nedostatak vitamina B, C ili cinka a mogu biti uzrokovane i gljivičnim infekcijama.

Natečen vrat

Ovo stanje je više često kod žena u dobi od 30 godina i više, a obično je uzrokovano nekom infekcijom ili upaljenim grlom. Međutim, otečen vrat može ukazivati i na probleme s štitnjačom a u tom slučaju treba odmah posjetiti liječnika.



Previše mladeža

Općenito, ove izrasline na koži nisu opasne. Međutim, u određenim slučajevima ti mladeži mogu biti simptom raka kože. Stoga, ako primijetite abnormalan broj mladeža na koži i da su se neki promijenili, obratite se dermatologu.

Za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu web stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima. Hvala!

http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar