Dobro dosli

aa

srijeda, 26. listopada 2016.

Ono što jedna šolja ovog napitka može uraditi vašoj jetri može se nazvati ČUDO!






Ako je vaša jetra preopterećena sa toksinima ili ne radi kako treba, odmah to možete osjetiti. Slabost, vrtoglavica, nedostatak energije, mučnina, bol u gornjem desnom dijelu stomaka, probavni problemi i osip na koži – to su znakovi da nešto nije uredu sa vašom jetrom.

Čišćenje ovog bitnog organa kod kuće je moguće zahvaljujući ovom jednostavnom receptu! Sastojci: – Puno svježe metvice – Sok od jedne narandže – Sok od jednog limuna – 4 šoljice vode – 3 kašike meda Priprema: Vodu Ulijte u lonac, dodajte opranu metvicu i tako kuhajte na laganoj vatri 5 minuta. Sklonite s vatre i pustite da se ohladi na sobnoj temperaturi.


Dodajte sok od jednog limuna, sok od jedne narandže i med pa sve to dobro izmijeđajte. Piće procijedite kroz cjedilo i to je to. Vaš lijek je spreman za upotrebu! Dovoljno je da pijete jednu šolju tokom dana za početak procesa čišćenja jetre. Nemojte zaboraviti podijeliti ovaj recept sa svojim prijateljima koji se brinu za svoje zdravlje!

Preuzeto sa: http://www.narodnamedicina.info/2016/10/25/ono-sto-jedna-solja-ovog-napitka-moze-uraditi-vasoj-jetri-moze-se-nazvati-cudo/

Nema komentara:

Objavi komentar